Nowa kawiarnia pod szyldem Miśka to prawdziwa gratka dla miłośników wysokiej jakości naparów. W karcie znajdziemy szeroki wybór napojów na bazie rzemieślniczo palonych ziaren speciality, które charakteryzują się wyjątkowym profilem smakowym. Doświadczeni bariści przygotowują zarówno klasyczne espresso i jego mleczne wariacje, jak i kawy przelewowe dla prawdziwych koneserów.
Jednak The White Bear Coffee to znacznie więcej niż tylko doskonała kawa. Goście mogą bowiem spróbować sezonowego menu, lodów i aromatycznych herbat. Do tego bogata oferta smoothies, lemoniady, świeżo wyciskanych soków oraz matchy. Dla spragnionych przekąsek przygotowano natomiast smakowite kanapki, ciasta oraz zdrowe desery śniadaniowe.
– Otwarcie kawiarni w Ełku to dla nas naturalny krok w rozwoju naszej przygody z The White Bear Coffee. Po pozytywnym przyjęciu w Suwałkach wiedzieliśmy, że mieszkańcy Mazur doceniają wysoką jakość speciality coffee i wyjątkową atmosferę, którą tworzymy. Nasz lokal to nie tylko miejsce, gdzie można napić się doskonałej kawy, ale także przestrzeń spotkań i budowania społeczności. Zapraszamy wszystkich, by spróbowali naszych wyjątkowych napojów i przekąsek, a także poczuli unikatowy klimat, który tworzymy – mówi Mateusz Hołubowicz, który wspólnie z żoną Justyną prowadzi już trzy kawiarnie pod szyldem Miśka.
Wnętrze ełckiej kawiarni zostało zaprojektowane z myślą o komforcie gości – przytulna, kolorowa przestrzeń idealnie nadaje się zarówno na poranne spotkania przy pobudzającym czarnym naparze, popołudniową przerwę w pracy, jak i weekendowy relaks z rodziną czy przyjaciółmi.
Aby być na bieżąco z promocjami the White Bear Coffee, warto śledzić profile społecznościowe marki: Facebook oraz Instagram, a także ściągnąć aplikację mobilną z programem lojalnościowym: Google Play, App Store.
Artykuł sponsorowany
Komentarze
Komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu i w żaden sposób nie odzwierciedlają poglądów prezentowanych przez właścicieli i administratorów serwisu. Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy.