Forum Portalu Elk24.pl Strona Główna
 SzukajSzukaj FAQFAQ DownloadElk24.PL RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Cisza nocna.
Autor Wiadomość
Sceptyk
Gość
Wysłany: 2010-07-06, 21:59   Cisza nocna.

Panie Prezydencie Andrukiewicz,dlaczego nie ma obowiązującej ciszy nocnej od godziny 22 na plaży? Zdaje Pan sobie sprawę ,że muzyka jaka się wydobywa z tych gigantycznych głośników tak samo przeszkadza jak z pubów usytuowanych wokół jeziora? Tafla jeziora Ełckiego rezonuje.Efekt jest taki,że nie można zasnąć przez tą głośną muzykę.Człowiek się wybudza,wstając bardzo wcześnie do pracy jesteśmy niewyspani.Dlaczego zabroniono restauratorom a gdy występował Krzysztof Krawczyk to już zakazu nie ma? Pewnie dlatego,że plaża miejska to jest własność Urzędu Miasta.P.S.Liczę tutaj na opinie szerokiego grona internautów.

hihaho
Gość
Wysłany: 2010-07-06, 22:24   To może...

To może w ogóle zakażmy organizowac jakiekolwiek koncerty. Koniec z tym! Zdelegalizujmy wszystkie festiwale ełckie i imprezy motorowe. Precz z Ogniem i Wodą. Precz z Mulatką (na Wojska Polskiego to przecież hałas jest!). A barwny korowód ulicami miasta to tylko bezsensowne utrudnianie życia kierowcom.

A na poważnie to koncert skończył się przed 23. Faktycznie tak ciężko raz na jakiś czas pojsc spac o 23? I co to jest ten rezonans jeziora? Nowa fizyka patrzę sie tworzy ;)

Moim zdaniem takiego zrzędy jak Ty to ze świecą szukac. Trzeba było zadzwonic na policję albo straż miejską i zgłosic, że już jest 22.01 i na plaży jest koncert. Na bank przyjechaliby i wszystkich zakuli w kajdanki :)

tik
Gość
Wysłany: 2010-07-07, 08:56   tak tak

hihaho nie pieprz tu bzdur bo sam mieszkam nad jeziorem i wiem jak to wyglada .Dlaczego imprezy organizowane sa w niedziele jak ludzie musza wstac rano do pracy. Ludzie prowadzacy restauracje nad jeziorem dostaja mandaty na wesela przyjezdza policja i zwraca uwage to dlaczego plaza miejska ma byc wyjatkiem, niech zbuduja anfiteatr gdzies na obrzezach miasta i sprawa bedzie rozwiazana. Wlasnie i jeszcze trzeba poruszyc temat fajerwerkow po 24 :-D :-D :evil:

hihaho
Gość
Wysłany: 2010-07-07, 13:01   

A jak zbudują taki amfiteatr to tacy jak Ty powiedzą, że Andrukiewicz zmarnował pieniądze na coś tak kompletnie niepotrzebnego i że to kompletny blamaż z jego strony.

Dzwońcie po policje i zgłaszajcie, że są koncerty na plaży. No dlaczego tego nie robicie? Nawet policjanci nie mieliby daleko, bo z reguły zawsze jeden duży radiowóz stoi na parkingu :)

normalny
Gość
Wysłany: 2010-07-07, 16:45   do sceptyka

WYPIERDALAJ MLECZU!

:D
Gość
Wysłany: 2010-07-08, 09:40   szkoda mi cie

juz jakiemus przypałowcowi sie nudzi glosnio ci to zatkaj uszy i nie pier.... ludzie chca sie bawic to ze ty masz z 50 lat to nikogo nie obchodzi ......pozdro

Sceptyk
Gość
Wysłany: 2010-07-08, 17:31   Re: do sceptyka

normalny napisał/a:
WYPIERDALAJ MLECZU!
WAL SIĘ HUJU na szczaw!!!!!!! twój prezydent nie przejdzie w wyborach samorządowych...............HE HE

Sceptyk
Gość
Wysłany: 2010-07-08, 17:36   Re: szkoda mi cie

:D napisał/a:
juz jakiemus przypałowcowi sie nudzi glosnio ci to zatkaj uszy i nie pier.... ludzie chca sie bawic to ze ty masz z 50 lat to nikogo nie obchodzi ......pozdro
tobie dupę palem zapcham,jest ich kilka na plaży,gdy będzie koncert/głośny/ HEHEHE

Sceptyk
Gość
Wysłany: 2010-07-08, 17:39   Re: tak tak

tik napisał/a:
hihaho nie pieprz tu bzdur bo sam mieszkam nad jeziorem i wiem jak to wyglada .Dlaczego imprezy organizowane sa w niedziele jak ludzie musza wstac rano do pracy. Ludzie prowadzacy restauracje nad jeziorem dostaja mandaty na wesela przyjezdza policja i zwraca uwage to dlaczego plaza miejska ma byc wyjatkiem, niech zbuduja anfiteatr gdzies na obrzezach miasta i sprawa bedzie rozwiazana. Wlasnie i jeszcze trzeba poruszyc temat fajerwerkow po 24 :-D :-D :evil:
Brawo!!! mam jednego sprzymierzeńca,super tik

Sceptyk
Gość
Wysłany: 2010-07-08, 17:48   Re: To może...

hihaho napisał/a:
To może w ogóle zakażmy organizowac jakiekolwiek koncerty. Koniec z tym! Zdelegalizujmy wszystkie festiwale ełckie i imprezy motorowe. Precz z Ogniem i Wodą. Precz z Mulatką (na Wojska Polskiego to przecież hałas jest!). A barwny korowód ulicami miasta to tylko bezsensowne utrudnianie życia kierowcom.

A na poważnie to koncert skończył się przed 23. Faktycznie tak ciężko raz na jakiś czas pojsc spac o 23? I co to jest ten rezonans jeziora? Nowa fizyka patrzę sie tworzy ;)

Moim zdaniem takiego zrzędy jak Ty to ze świecą szukac. Trzeba było zadzwonic na policję albo straż miejską i zgłosic, że już jest 22.01 i na plaży jest koncert. Na bank przyjechaliby i wszystkich zakuli w kajdanki :)
hihao bredzisz,władza nie jednakowo traktuję tych co zakłócają ciszę nocną.Bo sama to robi.Sama siebie ma ukarać?Są równi i równiejsi. A propoo nowej fizyki hihao.Przejrzyj podręcznik fizyka kl.VI,szkoły podstawowej.Do szkoły miałeś pod górkę?

Sceptyk
Gość
Wysłany: 2010-07-08, 22:42   Re: szkoda mi cie

:D napisał/a:
hehe co za język,,przypałowiec,,po 22 ej ma być cisza i basta! pier....pier....koleś wynocha na peryferie

zder
Gość
Wysłany: 2010-07-09, 01:10   

ja bym na twoi miejscu zamieszkal na wioseczce jak ci tu zaglosno

siatka
Gość
Wysłany: 2010-07-09, 09:12   jejku

zder napisał/a:

Prawdopodobnie ty z tej wioski się przeprowadziłeś poparcie dla sceptyka i tika . Ja to bym cały ten zarząd MOSIRU wyeliminował wałki i kolesiostwo .

Sceptyk
Gość
Wysłany: 2010-07-09, 23:24   Cisza nocna.

zder napisał/a:
Gdy nie było plaży było OK.W tym miejscu łowiłem z kolegą ładne leszcze,,na belkach,,A teraz jest kość niezgody.Bo MOSIR szarogęsi się na plaży.Póżniej w sprawozdaniach piszą ile to oni imprez zorganizowali. Tylko dlaczego to robią w niedzielę wieczorem??? Zder sam się przenieś na tą wioseczkę. Kolegom,którzy mnie poparli w walce o ciszę nocną DZIĘKUJĘ.

zder
Gość
Wysłany: 2010-07-10, 00:59   

Kolego, mieszkam w mieście i hałasy z plaży ani z promenady mi nie przeszkadzają, a nawet potrafię bawić się z tymi ludźmi, którzy tak "hałasują"

Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach