|
|
|
Dyskoteka w DaGrasso |
| Autor |
Wiadomość |
Boski Roman
Gość
|
Wysłany: 2009-10-24, 21:50 Dyskoteka w DaGrasso
|
|
|
| Słuchajcie mam pytanie był ktos na tej nowej dyskotece jaki tam klimat i czy duzo ludzi chodzi ? |
|
|
|
 |
ja
Gość
|
Wysłany: 2009-10-26, 07:50 Re: Dyskoteka w DaGrasso
|
|
|
| To pizzeria debilu.. |
|
|
|
 |
ha
Gość
|
Wysłany: 2009-10-26, 14:09 odp ja
|
|
|
Dobry jesteś.. nie wiesz nie odpowiadaj na posty..
Tak Da Grasso to pizzeria z nowo otwartą dyskoteką.. Jeśli byłbyś bardziej błyskotliwy zauważył byś wyskakującą reklamę przy otwieraniu się stronki "elk24"
Co do odpowiedzi na zadane pytanie to niestety ale nie mam pojęcia jak z tą nową dyskoteką choć również jestem ciekaw.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Wszechwiedzacy
Gość
|
Wysłany: 2009-10-26, 16:10 Dyskoteka
|
|
|
Byłem na tej dyskotece. Muzyka jest spoko. Lokal ma potencjał. Z tego co widziałem to jest tam nowiutki sprzet(lesery, miksery dla dj'a, głosniki).Nowa dyskoteka wiec rozwój przed nią. Co do ludzi to jest różnie. Jest to nowa dyskoteka wiec wielu ludzi nawet nie wie o jej istnieniu.Zbierajcie znajomych i wpadajcie jak największą gromadą, na prawde warto.Zaspokójcie swoją ciekawośc. Dodatkowo przez cały czas mozna zamawiac pizze którą mozna popijac browarkiem lub drinkiem.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
qwerty
Gość
|
Wysłany: 2009-10-27, 22:30
|
|
|
| Jestem ZA! Klimat jest spoko, muza OK, nie jest za gęsto i żarcie pod ręką. To jest dobry lokali :D No i mam bliziutko ;) |
|
|
|
 |
qwas
Gość
|
Wysłany: 2009-10-29, 15:59
|
|
|
| No... Światła to mają zajefajne, efekty laserowe są super! Muza spoko, Polecam! |
|
|
|
 |
ruda1214
Gość
|
Wysłany: 2009-11-19, 17:52 Re: Dyskoteka
|
|
|
| Wszechwiedzacy napisał/a: | Byłem na tej dyskotece. Muzyka jest spoko. Lokal ma potencjał. Z tego co widziałem to jest tam nowiutki sprzet(lesery, miksery dla dj'a, głosniki).Nowa dyskoteka wiec rozwój przed nią. Co do ludzi to jest różnie. Jest to nowa dyskoteka wiec wielu ludzi nawet nie wie o jej istnieniu.Zbierajcie znajomych i wpadajcie jak największą gromadą, na prawde warto.Zaspokójcie swoją ciekawośc. Dodatkowo przez cały czas mozna zamawiac pizze którą mozna popijac browarkiem lub drinkiem.
Pozdrawiam |
Hejka, też słyszałam ze to pizzeria, ale czemu ulotki nie widziałam, chetnie wybrałabym się tam ze znajomymi, ale nawet nie wiemy w jakie dni i do jakiej godziny tam otwarte, co podaja do jedzenia, picia itp.itd.???? cos nie bardzo z reklamą!!!! |
|
|
|
 |
xyz
Gość
|
|
|
|
 |
Wszechwiedzacy
Gość
|
Wysłany: 2009-11-23, 18:15 Ruda
|
|
|
| Imprezki są w piatki i soboty. START od 21. Dyskoteke prowadzi Dj Golub. ZAPRASZAM |
|
|
|
 |
po prostu
Gość
|
Wysłany: 2010-07-25, 23:51 dyskoteka
|
|
|
tak szczerze to mało istotne kto prowadzi, ważne czy potrafi dobrać klimat pod ludzi ; ]
a nie gra tzw. własne chimery. Jest wiele różnych klimatów, i najlepiej jest kiedy Dj gra pod ludzi, a nie pod własne zachcianki, chęcią wykazania się - jakie to on ma kawałki ; ].
PS: Oby się rozwijało.. |
|
|
|
 |
|
|
| |
|